Dags för månadens ugnsrätt

<Svartlock> oj < Svartlock> tyckte det lät i köket < MagnusS> oj < Svartlock> hade glömt jag satt på stekpannan 😛 < MagnusS> hehehe < MagnusS> ska jag ringa brandkården? < Svartlock> nä lugnt < Svartlock> den här lägenheten är bättre än förra < MagnusS> hur mår stekpannan efter en påsättning? < Svartlock> för här ser jag köket där jag sitter < MagnusS> du får skaffa seniltimer < Svartlock> i andra kokte jag sönder 2 grytor < Svartlock> nä den blev precis varm därför det knäppte i den 😛 < Svartlock> en gång skulle jag använda ugnen i förra lägenheten < Svartlock> då låg det ett halvt paket stinas kyckling där redan :/ < Svartlock> 3 veckor gammalt 😛 < MagnusS> du var singel då va? < Svartlock> aa < MagnusS> anade nästan det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *